Антон Хекимян вече се е видял в чудо

След като преди време красивата новинарка на bTV Виктория Петрова бе забелязана в гинекологична клиника, известна с инвитро оплождането, мълвата понесе, че е бременна.

Дори колегите й започнали да я гледат под лупа. Те следят за някакви външни промени, които да потвърдят бременността й. До този момент такива не се забелязват – Виктория Петрова продължава да ходи на работа и да работи със същата енергия, както и преди, без да се оплаква от умора.

Истината за бременността на Виктория Петрова

Този факт обаче никак не изненадва колегите й, тъй като красивата журналистка е известна с работохолизма си. По всяка вероятност това е и една от причините да отложи раждането на рожбата си толкова дълго във времето. Тя винаги е твърдяла, че иска дете, но никога не е бързала с това.

В същото време половинката й Красен Кралев, с когото са заедно от години не настоява за наследник, тъй като той вече има една дъщеря – Криста.

До този момент Виктория Петрова предпочитала да преследва успехи в кариерата и образованието си, вместо да дундурка бебе.

Тя е най-добре образованата родна журналистка. Завършила е „Философия и история“, „Журналистика“ и „Право“, а от известно време учи и „Микробиология“. В този ред на мисли, почитателите й са категорични, че задължително трябва да се възпроизведе, имайки предвид, че не само е красива, а и изключително образована жена.

Предвид факта обаче, че биологичният й часовник тиктака неумолимо, никой няма да се изненада, ако в скоро време Виктория Петрова обяви, че е бременна.

Шефът на новините Антон Хекимян вече е започнал да се оглежда за нейна заместница. Със сигурност обаче няма да му е никак лесно да открие водеща, която да може да я конкурира по красота, професионализъм, харизма и сила на екранно присъствие.

Мълвата носи, че Хекимян разчита на работохолизма на Виктория Петрова и силно се надява, че ще се върне на работното си място няколко месеца след появата на отрочето й.

Източник: Уикенд