Топ моделът облече дръзко мини и скандализира другите майки в детската градина

35-годишната Ирина Шейк попадна в обективите на папараците в центъра на Ню Йорк. Млада майка бързаше да отиде за четиригодишната си дъщеря Леа в детска градина. Ирина е свикнала да прибира момичето, което учи в рускоезична предучилищна. По време на такива ежедневни излети моделът демонстрира стилни, актуални образи. [caption id="attachment_667097" align="aligncenter" width="350"] Снимки: Инстаграм[/caption]

Този път Шейк облече летен тоалет с ултра къса рокля от марката Charlotte Knowles. Яркото си облекло тя допълни с черна горна дреха и ботуши с груба подметка. Роклята подчертаваше стройната фигура на звездата от модните подиуми, но на моменти се набираше нагоре. Ирина трябваше да я дърпа за подгъва, за да не показва твърде много.

Прическата на модела заслужава специално внимание. Млада майка направи плитки - пигтейли, които плътно прилепват към главата. За горещо време тази прическа е много подходяща. [caption id="attachment_667098" align="aligncenter" width="390"] Снимка: Инстаграм[/caption] Леа също бе в крак с модата. Детето вървеше до майка си, облечено в рокля и тениска Moschino, черни чорапи с мъниста и подходящи обувки. На главата си имаше шапка от панама. Косата на хлапето, подобно на косата на майка й, беше сплетена в опашки. Феновете отбелязаха, че Леа има много красиви черти на лицето, така че всяка прическа и тоалет ще й подхождат. Някои предположиха, че бебето ще последва стъпките на Ирина и ще избере моделска кариера, предават от cosmo.ru. „Готини мама и дъщеря!“, „Каква коварна рокля има Ирина!”, „И аз обичам Шейк заради смелия й стил "," Дъщерята на Ирина е пораснала толкова много ... Може би ще я видим на подиума с майка си? ". Но има и такива коментари на фенове, които смятат, че Ирина не дава добър пример на дъщеря си, когато се облече с толкова провокативни дрехи.