Радва се, че не страда от клаустрофобия

Доскорошният вицепремиер Борислав Сандов е преживял инфарктен инцидент.

Оказва се, че и той като мнозина български граждани е „закъсал“ в асансьора. В поста си Борислав Сандов се чуди как пък въпросната авария го заварила точно в асансьора.

Инфарктен инцидент с Борислав Сандов

А дали изобщо си е задал въпроса колко негови сънародници дневно висят с часове по асансьорите, докато някой се сети да им отвори вратата или пък докато повредата бъде отстранен?! Едва ли!

Той обаче споделя, че за 45-те минути висене в тъмния асансьор си дал сметка, че още една система в страната ни се нуждае от спешна реформа. отбелязва, че информирал дежурния техник през аварийното копче. Оказало се обаче, че той бил нощна смяна и изобщо не е трябвало да вдига. Поради тази причина обещал на Сандов, че няма да отговаря при повторния опит, а ще остави да вдигне някой друг. Но… в продължение на три позвънявания никой не се трогвал да вдигне.

В крайна сметка Борислав Сандов все пак успял да се свърже, макар и чак на четвъртия път. Уверили го, че ще реагират бързо, но Сандов се жалва, че изглежда 25 минути не влизат в графата „бързо“.

Освен всичко друго бил нахокан от някой от асансьорните техници, че му търси отговорност при положение, че предишните пъти не е говорил с него.

Очевидно паниката вече е започнала да дава резултат и Сандов позвънил дори в КЗП, за да ги попита дали има предвиден законов срок, в който са длъжни да го извадят от асансьора. Е, за пореден път се разочаровал, установявайки, че няма такъв. Бившият вицепремиер все пак се радва, че не страда от клаустрофобия.

Източник: blitz.bg