Името на Преслава се оказа замесено в грандиозна измама

Името на Преслава изплува в разкритието за грандиозна измама. Фолкаджийката успя да измъкне над 100 000 лв от арабски принц. Арабинът луднал по нашенката и бил готов на всичко, за да е с нея. Освен, че изпълнявал без възражения всяко желание на добричлийката, той й предложил да я направи своя съпруга.

Всъщност не Преслава, а жената представяща се за нея стои зад всичко това, разкри столичен ежедневник. Зад грандиозната измама стоят три дами на име Хризантема, Сийка и Вяра. С помощта на фалшиви акаунти в мрежата тя успели да измъкнат крупни суми от заможни араби. Дамите се представяли за Галена, Десислава и Преслава.

Те общували с господата единствено чрез интернет и по телефона. Когато настъпел момента за лична среща с тях, просто изтривали акаунтите си и след това създавали нови за следващите си жертви.

Мнимите фолкаджийки измъкнали стотици хиляди от богатите араби. Под предлог, че трябва да платят лекарствата на болните си родители, да си купят нов лаптоп или дрехи "фолкаджийките" натрупали в банковите си сметки солидни суми. Най-богата от трите се оказала представящата се за Преслава. За кратък период тя успяла да измъкне от арабския принц 100 000. Тайната на успеха й се дължи на факта, че тя е по-напориста от колежките си, в случая Галена и Десислава.

[caption id="attachment_467957" align="alignright" width="300"]Преслава Ромка замеси името ма Преслава в грандиозен скандал[/caption]

Представящата се за Преслава дама научила няколко реплики на английски, с чиято помощ бързо завъртяла главата на арабския принц. Той бил готов на всичко за нея, дори и да я направи своя съпруга. Дръжки на мнимата Преслава разкриха, че с лекота е успяла да омае арабина. Всеки ден й звънял по телефона, а тя не пропускала възможност да му се облаче, че родителите са болни или компютърът й се е развалил и трябва да си купи нов, пише ПИК.