Той все още е в болница

След като късно снощи автобусът на националния отбор Тодор Неделев претърпя тежка катастрофа, а Тодор Неделев пострада тежко, мнозина се питат какво е състоянието му.

За щастие новините са добри. Операцията на Тодор Неделев е преминала успешно.

За никого не е тайна, че той получи черепно-мозъчна травма, която наложи спешна хирургическа интервенция. Тя е била извършена от д-р Шота Ингороква.

Има ли надежда за Тодор Неделев след пътния инцидент?

Неделев остава за наблюдение в лечебното заведение. Той ще бъде наблюдаван не само от тамошните медици, а и от д-р Бисер Бочев, който е лекар на офбора.

Щабът и целият отбор благодарят на медицинските екипи и представителството на посолството ни в Грузия за всичко направено. В частност те благодарят на г-жа Ралица Димитрова и на цялото ръководство на грузинската федерация по футбол. Не на последно място разбира се пожелават бързо възстановяване на Тодор Неделчев.

Катастрофата с автобуса на националите се е случила броени минути, след като са кацнали на грузинска земя.

Той се е случил на път от аерогарата към хотела, в който трябвало да бъдат настанени трикольорите. Съгласно изискване на УЕФА, те са били разделени в два по-малки автобуса.

В един момент шофьорът на единия автобус дал газ до дупка и предприел рискови изпреварвания. Така той изпуснал возилото от контрол, врязвайки се в движещия се пред него автобус, в който пътували останалата част от отбора.

Източник: trud.bg