Мнозина се запитаха дали вицепремиерът Илияна Йотова няма намерения да сменя попрището, предвид, че краят на мандата й като вицепрезидент е близо.

Прави впечатление, че е обновила гардероба си за есенно-зимния сезон, попълвайки го основно с модели на известна марка от родния пазар.

Хората от близкото й обкръжение издават, че тя от доста време залага на тоалети от български дизайнери. През последните месеци обаче е заложила основно на тоалети на една от известните родни марки, която е водеща сред дамите от бизнеса и политиката. Немалка част от тв водещите и новинарките залагат именно на нея, тъй като моделите им са класически.

Именно поради факта, че Йотова напоследък носи почти на 100% костюми на въпросната марка, навежда мнозина на мисълта, че има вероятност да е станала рекламно лице на въпросната марка или пък да е с намерения да стане занапред. На свой ред от въпросната марка са горди с клиентка като Илияна Йотова и не пестят комплиментите си по неин адрес.

Години наред Йотова се доверяваше за визията си на дизайнерката Евгения Живкова – внучката на Тато. Дело на Живкова бе и булчинската рокля на снаха й преди две години, когато ожени сина си Марин. След като преди известно време тя затвори бутика си, вицепрезидентът бе принудена да се преориентира към друга марка.
Източник: retro.bg

Илияна Йотова май ще сменя попрището