Илиана Йотова хукна на шопинг по столичните молове. Вицепрезидентът бе засечена да пазарува дрехи от фотографи на Ретро.  Тя бе сама, без задължителните гардове в един от елитните бутици. И въпреки, че охранителите трябва по закон да я следват денонощно, тя не се страхува да ходи сама на покупки.

Илиана Йотова обновява  зимния си гардероб в мола (Вицепрезидентът пазарува с яке „Армани”- Снимки)

Илиана Йотова обновява  зимния си гардероб в мола (Вицепрезидентът пазарува с яке „Армани”- Снимки) - Снимка 2

Вицето на президента лъсна в спортен стил , наметнала марково яке на „Армани”, с лъскав надпис на гърба и камъни. Якетата на италианската марка се продават от 300 лева нагоре и стигат до няколко бона. Стилната  си визия блондинката бе допълнила с бижута от злато – комплект от колие, гривна и обеци и чанта от естествена кожа на марката „Фурла” на почит при дамите от политиката.

Илиана Йотова обновява  зимния си гардероб в мола (Вицепрезидентът пазарува с яке „Армани”- Снимки) - Снимка 3

Заместничката на държавния глава бе заложила на любимата си прическа  -  на едри големи букли и намери свободно време през свободния ден да посети бутиците , като се сдобие с някои модни покупки.

Илиана Йотова обновява  зимния си гардероб в мола (Вицепрезидентът пазарува с яке „Армани”- Снимки) - Снимка 4

Йотова бе забелязана да напуска  магазин „Пийк енд Клопенбург“, където могат да се открият колекции на най- известните световни дизайнери, в последствие посети и един от родните бутици където се търгува елегантно облекло за дами и пробва няколко модела. Но никой не й допадна и Йотова нищо не купи. На края на обиколката си тя огледа с внимание и последните колекции на ювелирните магазини, а накрая отскочи до верига за техника, от където излезе с някаква дребна стока..