Златка Райкова и съпругът й Карен Хачатрян, отпрашиха за Мексико. След като преди няколко месеца посетиха Тайланд, сега двойката са избрали нова дестинация за ваканцията си. Междувременно плеймейтката не пропусна да се похвали, че съвсем скоро стартира нов бизнес – ще предлага билки за отслабване.

 

Твърди, че предложението й работи на 100% за здравето на клиентите й и за свалянето на излишните килограми. Разбира се няма да липсват баламурници, които ще искат да купят съмнителната й „система за отслабване“, макар отдалеч да мирише на измама.

 

Мълвата носи, че Карен е насърчил блондинката да се захване с новото начинание. За него самия така и не става ясно откъде са парите му, но според мнозина, той продължава да се занимава с „черно тото“. Навремето бе обещаващ тенисист, но Българската федерация му наложи доживотна забрана да практикува този спорт, както и парична глоба.

За арменеца се говори, че произхожда от богата фамилия, която също подпомага високия му стандарт на живот. Родителите му обаче изобщо не харесват избора му на жена и дори не уважиха сватбата им, така че нищо чудно в скоро време да спрат и финансовото кранче на младото семейство.

 

Златка печели достатъчно от онлайн магазина си за дрехи, но се надява, че с новия й бизнес ще се замогне още повече. Макар да не е сигурно колко са ефикасни, факт е, че продуктите за отслабване винаги са вървели добре.

Източник: Уикенд