Като по чудо хората останали невредими

Центърът на София със сигурност е ставал свидетел на множество мелета, но не и на такова зрелищно като това, разиграло се на бул. „Васил Левски“.

В група в една от социалните мрежи Фейсбук, Калина П. разпространи кадри, от които се вижда, че единствения участник в зрелищното меле в центъра на София, е тролей. Въпросното превозно средство е пътувало по линия номер 1.

И такова меле не се бе случвало в центъра на София (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

От думите на очевидката на мелето става ясно, че тролеят е бутнал спирката. Цяло чудо е, че няма пострадали хора на спирката, посочва тя. Допълва, че в момента, в който тролеят се е ударил в спирката е имало двама души. При все, че единият мъж изхвърчал назад от спирката след удара, е жив и здрав. Добре е и жената, която също е чакала на спирката.

Калина разкрива, че покривът на спирката стърчи доста напред и по всяка вероятност шофьорът на тролея не е преценил правилно и го е закачил. Стъклата от спирката се изпочупени и се разпилели по целия тротоар. Част от тях се пръснали и на пътното платно.

Очевидката на случката споделя, че днешният ден е късметлийски, поне за двамата човека на спирката, които като по чудо се разминали невредими.

Източник: blitz.bg