Мнозина от зрителите се запитаха какво се случва

След като зрителите видяха, че в днешния ефир Виктор Николаев отново е сам се запитаха дали Мира Иванова е аут от Нова тв.

Както вече стана ясно тя не бе до него при откриването на сутрешния блок на медията „Здравей, България“ в първия ден от новата седмица.

И екранната половинка на Виктор Николаев ли е аут от Нова тв?

Докато за някои поредната рокада в Нова тв бе изненадваща, то за други това е нещо нормално. Въпреки това обаче мнозина се зачудиха каква е причината за отсъствието на екранната половинка на Виктор Николаев.

Някои от тях се запитаха дали е болна, а други пък направо си помислиха, че Мира Иванова е била отстранена от работното си място.

За момента истината все още не е ясна, тъй като нито Виктор Николаев уточни причината за отсъствието на екранната му половинка, нито пък медията е излязла с официално съобщение по случая.

Истината е, че и двамата водещи вече бяха в отпуск. Мира Иванова отсъства две седмици, а сега отново я няма. По всяка вероятност тя отново е излязла в почивка, която ще продължи седмица.

Както сами се досещате през това време ще я замества Виктор Николаев. Не е изключено след като тя отново се върне в ефир, той да „изчезне“.

Източник: standartnews.com