Личните проблеми на Софи Маринова, нямат край. Очевидно не й върви не само с мъжете до нея, а и със сина й, както и с крадливата й рода. Запознати издават, че преди около месец гласовитата ромка олекнала с 50 бона, след като била обрана от един от племенниците си.

 

Парите били в дома й, тъй като планирала с тях да погаси дългове по лизинг. Направила огромната грешка да сподели с племенника си, че е събрала 50 000 лева, след което хитрият циганин веднага намерил причина да се види с известната си леля.

Докато гостувал на Софка, се разходил из стаите, гепил парите, прибрал ги в чантата си и си тръгнал.

Певицата разбрала за липсата ден по-късно и веднага се досетила кой е откраднал сумата. Разбира се го потърсила, но телефонът на племенника й бил изключен и потънал вдън земя. Наивната Софка се надявала, че младежът ще се появи и ще й върне парите, но уви. Огромната й фамилия също я успокоявала, че момчето е честно и ще й даде всички присвоени пачки. Така ромката се оказала между чука и наковалнята, тъй като хем не искала да подава сигнал в полицията, хем парите й трябвали, издават запознати.

 

Тя за разлика от колежките си никога не е парадирала с пари и живее доста обикновено. Преди няколко години показа дома си в Етро поле, а гледката хвърли почитателите й в шок, тъй като си мислели, че се къпе в лукс и разкош.

Къщата й обаче се оказала изключително скромна, лишена е от скъпи мебели, картини и лампиони. Ромската перла харчела всичките си пари за дрехи, които са реплики на най-скъпите световни марки, за парфюми и подаръци. Къта над 200 ароматни шишета и признава, че често се пръска наведнъж с по няколко от най-тежките миризми.

 

Макар откраднатата сума да не е малка, Софка ще ги изкара отново за по-малко от месец. Както вече стана ясно, този месец тя има доста участия, откъдето ще лапне около 200 бона. Това е и причината, поради която някои махат с лека ръка, научавайки за откраднатата сума, а други укоряват постъпката на племенника й, тъй като ромката никого не е оставила гладен, жаден и без нови дрехи.

 

Всеизвестен факт е, че помага на огромната си рода, като се е случвало в един месец да подпомага с по 50-100 лева над 50 братовчеди, лели, чичовци, а най-щедра била към децата.

„Софи е душа човек, раздава подаръци и въобще не си прави сметката. Заради това и няма много спестени пари и апартамент в столицата. Колко години издържаше търтея Гринго, а пълнолетния си син Лоренцо все още го дундурка финансово и няма изгледи скоро да спре кранчето“, коментират колегите й.

Източник: Уикенд