Както вече стана ясно, Христо Стоичков е влязъл във Фермата, за да спаси кожата на продуцентите Иван и Андрей, които са получили тежък ултиматум от bTV, че ако не успеят да вдигнат рейтинга на предаването, това ще е последният му сезон.

В социалната мрежа Фейсбук, Камата публикува любопитни фотоси от предстоящото му участие в риалитито.
Той бе категоричен, че в който и отбор да играе, важното е всички да бъдат заедно на голямото българско хоро. 

Вече става ясно, че епизодът, в който Христо Стоичков влиза в стопанството ще бъде излъчен идния петък. Той сподели, че предаването го връща към детските му години и посъветва всички свои последователи никога да не забравят откъде са тръгнали. Другият съвет, който дава е да обичаме това, което имаме и никога да не забравяме корените си.

Относно времето, изкарано в стопанството, той го определя като „страхотно“ и допълва, че изключение правят само двама, които са от другия отбор. Тук бърза да уточни, че става въпрос за Иван и Андрей, които показват, че го могат.

В заключение Камата посочва, че тази година няма да има „айн цу цвай цу дрън“, а уникална награда от 100 хиляди лева и пожела на най-достойния да я спечели.
Източник: varna24.bg

Христо Стоичков сподели интересни снимки от предстоящото му участие във „Фермата“. Никога не сте го виждали такъв! (ГАЛЕРИЯ)

Христо Стоичков сподели интересни снимки от предстоящото му участие във „Фермата“. Никога не сте го виждали такъв! (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 2

Христо Стоичков сподели интересни снимки от предстоящото му участие във „Фермата“. Никога не сте го виждали такъв! (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 3

Христо Стоичков сподели интересни снимки от предстоящото му участие във „Фермата“. Никога не сте го виждали такъв! (ГАЛЕРИЯ) - Снимка 4