Милионерският син Християн Гущеров се заби в автобус.

Инцидентът се случил преди броени дни на столичния бул. „Братя Бъкстон“. Виновник за катастрофата е той, разкриват очевидци.

Случката се разминала само с материални щети. Гущеров шофирал поръчковото си возило, заедно с него в колата била и Светлана, следвани от джип с охранители.

Той обаче не съобразил, че движещият се в съседното платно автобус ще прави завой и се движи в средната лента заради габаритите си. Вместо да даде път на автобуса, милионерският наследник се озовал точно на пътя му, игнорирайки предупредителния клаксон на бодигардовете си.

Така автобусът насмел задницата на тузарския автомобил на Християн Гущеров, струващ около половин милион лева.
При все, че щетите по лъскавото возило ще бъдат поети от застрахователя, за Гущеров остава неудобството, че ремонтът по всяка вероятност ще отнеме поне два-три месеца. Причината за това е, че частите и детайлите се поръчват единствено от Германия.

Очевидци разкриват, че Гущеров се опитал да изкара шофьора на автобуса виновен за инцидента, твърдейки, че не е подал мигач, че ще завива. За негово огромно съжаление обаче номерът му не минал пред служителите на реда, които били на мястото на сблъсъка минути след това.

Припомняме, че това далеч не е първият му пътен инцидент. През януари 2018 г., той бе задържан, заедно с още шест човека, след като бе сред участниците в зрелищно пътно меле, последвано от масов бой.
Източник: secret.bg
 

Християн Гущеров се заби в автобус. Какво е състоянието му?