Християн Гущеров съвсем се запусна

Приятелят на Мара Отварачката Християн Гущеров съвсем му отпусна края. Младият милионер изпитва панически страх от уредите за тренировка и няма сила, която да го накара да се докосне до тях – пише „България днес”. Въпреки че фолкаджийката е почти 8 години по-възрастна от любимия си, богаташът изплежда по-стар от нея. Милионерът отрича категорично фитнес залите и се харесва с натежалия си корем, който с годините расте все повече и повече.

[caption id="attachment_411959" align="alignleft" width="300"]Християн Гущеров Християн Гущеров нехае за тялото си[/caption]

Пред свои познати Християн Гущеров е споделял, че в люксозния си дом има цяла зала с фитнес уреди, които обаче никога не е докосвал. Оказва се, че за любимия на Мария фигурата няма никакво значение и килограмите никога не са му пречили. Младият милионер дори се чувствал горд с внушителния си вид, който според него всявал респект. Не така стоят нещата обаче с половинката на Християн Гущеров. Мара Отварачката не спира с усилените тренировки и непрестанно качва снимки от фитнес залите. Мария дори използвала залата за тренировки в къщата на приятеля си. Според клюките певицата всячески се е опитвала да вкара любимия си в това толкова страшно за него място, но опитите й удряли на камък и до днес. Въпреки това изпълнителката е приела половинката си с малките му недостатъци и е напът да го дари с първия му наследник.