Блокираха страницата на Виктория Капитонова в Инстаграм

След изцепката на Виктория Капитонова в „Ергенът“, при която тя лисна с вода конкурентката си Александра Гърдева и я обиди с думите „злобна българка“, гневни зрители докладваха страницата на рускинята н Инстаграм и сега тя е блокирана. Знайно е, че Капитонова се издържа основно като рекламира продукти в мрежата, а това тя основно прави в Инстаграм, където има над 130 000 последователи.

Сега рускинчето може да остана без голяма част от доходите си, ако страницата й в Инстаграм не бъде възстановена. Зрители са гневни на Виктория Капитонова, че използва езика на омразата и дори ще докладват пред СЕМ кадрите с насилие, излъчени в „Ергенът“. Основният й профил в Инстаграм е докладван и за „скам“, което ще рече опит за измама. Става дума за ритуалите за спечелване на пари, които Капитонова опитва да пробутва на лапни шарани срещу заплащане, естествено.

Подобни кадри с насилие нямат място в ефира и продуцентите на шоуто също трябва да бъдат санкционирани – считат зрителите, възмутени от поведението на наглата рускиня.

Тя обаче едва ли ще остане гола и боса дори без инфлуенсърските си начинания. Открай време се говори, че я издържа по-възрастен ревнив мъж, който я държи едва ли не под ключ.

Източник: „Уикенд“