Продуцентът Иван Христов изненада всички с признанието, което направи за проблеми в леглото със съпругата му Ирина.

 

Оказва се, че сравнително малък, но пък за сметка на това доста неприятен проблем се е настанил в леглото на тв водещия и продуцент Иван Христов и съпругата му – амбициозната кулинарка Ирина.

 

През последните няколко месеца нощите на популярната двойка са се превърнали в истински ад и най-вече тези на нежната половинка. Причината за това е, че Иван хърка, а с всеки изминал ден звуците ставали все по-силни и по-силни. За това призна лично той в ефира на предаването „Фермата“.

 

Неприятното хъркане смущавало сериозно съня на Ирина и пречело на пълноценната й почивка. Тя направила какво ли не, за да прекрати нощните „опери“, но без успех.

Иван сподели, че щом захърка, Ирина започва да го блъска и удря, за да спре, а след това му казвала, че не е виновен. Той пък на свой ред отговарял, след като не е виновен да го остави. И за да е по-убедителен дори разигра скеч как се случват нещата в спалнята им.

 

Колегата му Андрей изслуша драматично-комедийната му изповед с разбиране. Оказа се обаче, че за ужас на красивата му съпруга Емануела, той също хърка като дъскорезница.

Източник: varna24.bg

Гръм в рая! Иван Христов проговори за проблеми в леглото със съпругата му Ирина