Ако се вярва на декларацията пред КПКОНПИ, двамата живеят направо сиромашки

Съвсем очаквано най-довереният човек на президента Румен Радев – Димитър Стоянов, по-известен като Митко Есемеса, се сдоби с министерски пост в новия служебен кабинет на държавния глава.

При все, че Стоянов е в епицентъра на почти всички скандали около „Дондуков“ 2, почти нищо не се знае за личния му живот.

Оказва се, че Митко Есемеса е щастливо женен за преподавателката Марияна, която към момента е директор на 199 ОУ „Свети Апостол Йоан Богослов” – София.

Съпругата му е родом от Пловдив и е доктор на педагогическите науки. Любовта помежду им датира от детските им години.

Единственият им син, плод на любовта им е бил абитуриент преди пет години. Към днешна дата той е студент. Той също не обича публичността и стои далеч от социалните мрежи, където връстниците му обичайно показват и най-малките детайли от живота си.

Странното е, че ако се вярва на декларацията му пред КПКОНПИ, двамата живеят като истински сиромаси и не притежават никакво движимо или недвижимо имущество. Единственото, с което разполагат съпрузите са лични банкови влогове. Този на Марияна е по-солиден – 50 хиляди лева, а на Митко Есемеса – 34 хиляди лева.

Повече от очевидно е, че семейството инвестира в преживявания. Това, което се знае е, че веднъж годишно си правят екскурзия в чужбина като любимото им място от посещаваните до момента е о. Санторини в съседна Гърция.

Източник: retro.bg