Гореща промяна се случва в живота на Алекс Сърчаджиева.

Оказва се, че след броени дни тя ще застане начело на ново предаване, което освен това ще се излъчва в конкурентната bTV. Казано с други думи Алекс е поредната известна личност, напуснала редиците на Нова тв и вляла се в тези на конкурентната bTV

Тя ще води най-новото токшоу в родния ефир, носещо наименованието „Животът по действителен случай“,     което ще стартира на 8 октомври (събота).
От кухнята на предаването издават, че зрителите ще станат свидетели на богата палитра от рубрики. Всички те ще разкриват невероятни човешки истории, засягащи не само популярни личности, а и съвсем обикновени хора.

Както вече отбелязахме по-горе, основен водещ на новото предаване ще е Алекс Сърчаджиева. Тя самата е живият пример за това какви обрати може да поднесе съдбата. Предаването ще се излъчва в часовия диапазон между 17 и 19 ч.

Основната мисия, с която е натоварено новото предаване е да покаже на широката общественост, че всеки един проблем има своето решение. Чрез разкриването на историите на гостите си, Алекс Сърчаджиева ще дава сила и увереност на хората, намиращи се в подобна ситуация. 

По този начин ще им покаже, че всъщност трудностите са тези, които ни подготвят за изключителна съдба. 
Източник: lupa.bg
 

Гореща промяна в живота на Алекс Сърчаджиева

Гореща промяна в живота на Алекс Сърчаджиева - Снимка 2