Запознати разкриват, че преди да стане снаха на Добромир Гущеров, Светлана Гущерова обслужвала негови приятели по хотелските стаи. Очевидци на среднощните разходки на тогавашната плеймейтка отбелязват, че именно заради това й прегрешение, милионерът Добромир Гущеров не поглежда нито нея, нито четирите отрочета, които роди от сина му Християн Гущеров. Към днешна дата семейството тя и Християн са без дом и на червено, а дядото твърдо отказва каквато и да било помощ.

 

Това, че свекърът недолюбва снаха си стана ясно още преди 6 години, когато Християн вдигна сватба със Светлана. Той не само не се появи на събитието, а и след това категорично отказа да се срещне с четирите си внучета, макар Светлана да кръсти на него цели две от тях – първородната им дъщеря Анелия-Добромира и първото момче в семейството – Добромир.

Години наред многодетната госпожа се опитваше да залъгва широката общественост, обяснявайки, че е в прекрасни отношения със свекър си, отказвайки да признае, че двамата не се поглеждат и заради нея той е врътнал кранчето на сина си Християн, оставяйки на червено не само него, а и семейството му.

 

Бившата плеймейтка най-накрая изплю камъчето преди броени дни, оплаквайки се, че свекър й отказва да контактува и с Християн, и с децата му. Според твърденията й, втората съпруга на Добромир Гущеров била тази, която го настройвала срещу тях, когато се родил малкият Добромир, а причината била, че се притеснявала, че дядото ще припише някой скъп имот на детето.

 

Според запознати обаче причината за този игнор не е мащехата на Християн, а собствената му съпруга. Всеизвестен факт е, че преди да стане почтена жена, през леглото й е минал доста народ и че тя неведнъж е засичана в чужди хотелски стаи. Виждали са я да излиза даже да излиза от стаите на приятели на своя свекър. Очевидци разказват как на едно парти с клиенти на Добромир Гущеров тогавашната плеймейтка обикаляла по стаите в хотела. Твърди се, че била обслужила набързо поне трима приятели на Гущеров-старши. Тогава едва ли е предполагала, че ще му стане снаха, а този „подвиг" станал причина свекърът да не иска да я вижда до сина си. Нито сватбата с Християн, нито четирите деца, които плеймейтката роди, могат да смекчат отношението му към снахата.

 

Самата Светлана отсече, че с Хриси не са взели и стотинка от парите на стария Гущеров. Според запознати двамата в момента нямат пукната стотинка. Живеели на квартира и от няколко месеца не си били плащали наема. Хазяинът не ги е изгонил още, защото сърце не му давало да остави четирите им деца без покрив над главите. Но вече започвало да му писва да чака парите за наема, а и той също имал семейство за изхранване, така че е въпрос на време многодетното семейство да остане на улицата. Самата Гущерова твърди, че с Хриси си строят резиденция, в която скоро ще се изнесат. Но дали наистина е така не може да се каже със сигурност.

 

Каквото и да говори Светлана за втората жена на Гущеров-старши, тя едва ли би могла да настрои мъжа си против собствения му син до такава степен, че двамата да не се поглеждат. По-паметливите помнят, че Добромир нямаше нищо против предишната си снаха – фолк певицата Мария, а за нея също не се носят ласкателни слухове.

Той дори бе приел дъщеря й като свое родно внуче. Приел е и внучето на втората си жена. Ясно е, че има сериозна причина така упорито да отказва контакт със семейството и децата на собствения си син и тази причина очевидно е Светлана.

 

Изпадналата във финансов колапс Светлана Гущерова се е обърнала към един от старите си любовници за помощ неотдавна. Плеймейтката потърсила за съдействие бившия футболист и настоящ шеф на БФС Георги Иванов – Гонзо. С него Светлана имаше гореща фера преди около 15 години, откъдето дойде и прякорът й Гонзовица. Двойката се раздели след година и половина връзка, но двамата не били в лоши отношения.

 

Светлана потърсила съдействие, тъй като кредиторите на мъжа й много притискали семейството. Тя помолила Гонзо за заем от 100 000 лева, но шефът на БФС й отпуснал само 20 хилядарки. Запознати издават, че Гущерова отишла за срещата си с Георги Иванов в централата на БФС и си тръгнала от кабинета му след около час силно разрошена и зачервена, но с пари в брой.

Източник: Уикенд