Той не пропусна да отбележи годишнината от кончината на големия актьор

Оказа се, че тв и радио водещият Ники Кънчев е разяждан от голяма мъка.

Той е сред малцината, които уважиха паметта на един от най-обичаните актьори у нас, напуснал този свят преди девет години.

Голяма мъка разяжда Ники Кънчев

Ники Кънчев отбеляза годишнината от кончината на Чочо Попйорданов. Вероятно си спомняте, че той бе сред най-обичаните родни артисти.

Припомняме, че той си тръгна от този свят завинаги в ранните сутрешни часове на 5 май през 2013 година – навръх светлия християнски празник Великден.

Чочо издъхна след тежки травми, които си причини след нелепо падане. Инцидентът се разигра на гроба на майка му в частните гробища в Бояна на 4 май.

Актьорът изгуби майка си – известната д-р Катя Попйорданова по-малко от месец, преди да се пренесе в Отвъдното и той самият.

Ударът при падането на гроба се оказа фатално за звездата от Народния театър.

Тогава той бе откаран в „Пирогов“, където стана ясно, че е с тежка двустранна контузия на мозъка. Освен това имаше двустранно счупване на черепните кости. Черепната основа също не бе останала здрава след лошото падане. В допълнение на това той бе с едно счупено ребро и контузен бял дроб. Чочо изпадна в кома, от която за съжаление така и не се събуди.

Ники Кънчев публикува негова снимка, под която написа, че си е тръгнал на днешния ден преди девет години, но въпреки това все още е с нас.

Източник: blitz.bg