Погребват музикалната легенда тази неделя в родния му Бургас

Георги Найденов-Гого от Фамилия Тоника е знаел, че си отива и дните му са преборени. Разтърсващото признание е направил синът на легендата - Димитър, в откровено интервю за вестник "Шоу" още през март миналата година. Наследникът на обичаните музиканти Гого и половинката му Ева разкри, че баща му е осъзнавал всичко, което се случва и е бил наясно, че скоро няма да е между живите.

[caption id="attachment_262620" align="alignleft" width="300"]Гого от Тоника знаел, че дните му са преброени Гого от Тоника знаел, че дните му са преброени[/caption]

"Това е жестоко. Едно е да си отидеш без да го осъзнаваш. Но да имаш реална преценка за случващото се...", през сълзи реди Димитър. Самият той също е бил наясно с трагедията и не е хранел никакви надежди, че може да се случи чудо и баща му да се излекува и да оживее. "В началото искахме да вярваме, че е грешка, защото болестта е много рядка. В последствие обаче осъзнаваш жестоката истина", продължава с признанието си младият мъж, предават от БЛИЦ.

Припомняме ви, че обичаният от всички Гого от Фамилия Тоника почина тази нощ в дома си в Айтос на 64-годишна възраст. Погребението на естрадната легенда ще бъде тази неделя в родния му град Бургас в 11 часа.