Отвратителни условия, отчайващо ниска хигиена и калпаво обслужване - така изглежда сбитият разказ на наша читателка, която преди дни решила да се поглези в уж обновения хотел на Валентин Златев в Правец, който от 1 юли се ребрандира под марката Hyatt Regency.

 

Вместо да се потопят в изискан лукс и петзвездно обслужване, дамата и съпругът й щели да повърнат още с влизането в стаята, за която чинно платили по 169 евро на нощ, или 331 лв. наши пари. Първият им шок дошъл, когато побързали да заредят изтощените си от пътуването смартфони. Оказало се, че два от контактите се клатят застрашително, а при измъкване на щепсела едва не се откачили в ръцете им. Но това било само началото. В мивката на претенциозната баня била залепнала гнусна топка женски косми, явно наследство от предишните обитатели на стаята. Кърпите пък “ухаели” на пушек, но това бил бял кахър в сравнение с петната по чаршафите, които навеждали на мисълта, че са прани на ръка вместо да минат през задължителната за подобен клас хотели дезинфекция и прецизно колосване.

Гнус! За 330 лв. на нощ в правешкия Hyatt Regency – мръсни чаршафи, косми в мивката и счупени контакти

“Погнусена и отвратена съм”, пише читателката ни, чиито инициали пазим в редакцията. “Очаквах да изкараме един романтичен уикенд с мъжа ми и за това избрахме хотела в Правец. Търсихме уют и изисканост, платихме си скъпо и прескъпо да се поглезим като двойка. Вместо това сега се страхувам да не съм си лепнала някоя кожна болест от мръсните чаршафи”, гневи се госпожата. Тя разказва още, че това не им е първото посещение в хотела на Златев. Преди две лета тя и мъжът й отпразнували там годишнина от сватбата си и останали доволни. “Не повярвах как може толкова да падне качеството, а цените да скочат до тавана”.

Гнус! За 330 лв. на нощ в правешкия Hyatt Regency – мръсни чаршафи, косми в мивката и счупени контакти - Снимка 2

За капак, мизерните условия в Hyatt Regency вървели в пакет и с унизително отношение от страна на персонала. При първото оплакване за разбитите контакти от рецепцията ги обвинили, че една ли не двойката собственоръчно ги е изтръгнала. За космите в банята пък излезли с номера, че са техни, което буквално преляло чашата на търпението им.

Гнус! За 330 лв. на нощ в правешкия Hyatt Regency – мръсни чаршафи, косми в мивката и счупени контакти - Снимка 3

Единственият “бонус” от рекламацията бил, че все пак им сменили чаршафите и кърпите. За компенсация и дума не можело да става, нито за смяна на стаята с по-читава и хигиенична.

Гнус! За 330 лв. на нощ в правешкия Hyatt Regency – мръсни чаршафи, косми в мивката и счупени контакти - Снимка 4

Авторката на писмото се зарича да подаде официално оплакване до централата на Hyatt в САЩ. “Не търся финансова изгода. Можем да си позволим да платим цената, но сме шокирани как местната управа срива имиджа на една международна и уважавана хотелска верига. Защо винаги нашенецът бърза да побългари всичко добро и успешно?”, не крие гнева си озлочестената клиентка, която надали скоро ще стъпи в роден хотел след изживяното унижение за 330 лв. на нощ.

Източник: crimesbg.com