Глория закъса със здраветоГлория закъса със здравето

Глория си направи изследвания по спешност заради здравословен проблем. От няколко дни примата има проблеми със сърцето. Тя се притеснила и решила да потърси специалист, след като сърцето й започнало да прескача. В началото изпълнителката помислила, че е пипнала коронавирус. Но резултатите показват друго.   „Всичко е наред щом се усмихвам…, малко ми прескачаше сърцето и ми сложиха 24 часа холтер за проследяване на сърдечния ритъм! Нямам коронавирус.“, написа Глория в профила си в мрежата.

Тя не издава повече подробности за състоянието си. Глория не споделя и каква е причината да й сложат ЕКГ монитор. Със сигурност подобни симптоми не бива да бъдат подценявани. Но от усмивката на Глория става ясно, че няма нищо притеснително. Очевидно прегледът я е успокоил.

Факт е, че Гло живее изключително здравословно. От години тя води изключително балансиран живот - храни се изключително здравословно и спортува ежедневно. Изпълнителката залага и на повече часове сън, за се чувства по-бодра през деня, пише show.blitz.bg. Преди няколко седмици тя сподели фото до д-р Емилова и допълни, че винаги се доверява на съветите й. Два пъти годишно изпълнителката посещава санаториума на известната лекарка.