Гери Малкоданска отпразнува 34-ия си рожден ден на красиво място със съпруга си – интериорният дизайнер милионер Алекс Ковачев и двете им деца. Макар да не разкрива дестинацията, от снимките ясно се вижда, че е екзотична. По този повод  интериорният дизайнер написа „Честит празник, любов моя! Голям късметлия съм, че те имам в живота си!“.

 

Наскоро Малкоданска намекна, че е готова да се върне в ефира на Нова тв. Макар да е още в майчинство, няма търпение за момента, в който пак ще изгрее на екрана. Дъщеря й Бела навърши 2 годинки преди 4 месеца и Гери вече няма търпение да се откъсне от бебешките неволи и отново да се потопи в работния процес.

 

Ковачев е луд по съпругата си и й угажда всячески. Мълвата дори носи, че й е подарил луксозно обзаведен апартамент в престижен столичен квартал по случай раждането на наследника им Лео. Алекс се слави като един от най-добрите в областта си, тъй като има проекти не само у нас, а и зад граница. Финансовото му положение е доста добре, така че да си позволи скъпи дарове.

Отново според мълвата именно Малкоданска е станала причина за раздялата с бившата му жена. Изоставената жена на Ковачев понесла много тежко раздялата.

Двамата с Гери са заедно от около 7 години. Нещата помежду им се получили спонтанно и според думите им, е било любов от пръв поглед. Ковачев твърди, че Гери няма недостатъци и е много рядък тип човек.

 

Двойката се сплотили най-много покрай първата бременност на Гери, която преминала изключително тежко. Тогава Ковачев не само научил много неща за половинката си, а открил и още причини, заради които да й се възхищава. Малкоданска проявила невероятна сила и смелост в момент, в който не било ясно какво ще се случи с детето им, което се родило доста по-рано от предвиденото. Не се знаело и дали ще оцелее и ако да, ще има ли дългосрочни последствия върху здравето му.

 

Лео тежал едва 1.200 кг. и прекарал в кувьоз близо 2 месеца. Родителите му имали право да го виждат по половин час дневно, който разбира се им се струвал крайно недостатъчен. За късмет сега Лео расте здраво и щастливо дете.

 

Втората й бременност преминала доста по-леко и дори си позволявала да пътува със самолет на дълги разстояния. Гери Малкоданска все още е в майчинство, но няма търпение да се върне на екран, както вече направи колежката й Никол Станкулова, с която са близки приятелки и често прекарват семейните си почивки заедно.

Източник: Уикенд