Лекарите са на мнение, че е получила инсулт

Чаровната актриса, чийто глас всички познават не само покрай хилядите дублажи, а и от автомобилната навигация – Гергана Стоянова, е преживяла страшен кошмар.

Тя е била приета в болница с пулс 249 удара в минута. Случката, която кара Гергана Стоянова да настръхва и до ден днешен е от времето, когато била едва 40-годишна – в разцвета на силите си.

В предаването „Търси се“, тя разкри, че тогава била изпълнителен продуцент на сериала „Недадените“. Като такава тя е трябвало да следи за правилното изразходване на бюджета, който бил отпуснат на продукцията, както и гладкото протичане на работата по нея.

Гергана Стоянова била приета в „Пирогов“ с…

Пристигайки на снимачната площадка обаче я сюрпризирали с новината, че изключително важен човек от екипа отказва да работи, тъй като не бил доволен от заплащането. Без него обаче работата не можела да продължи, а всеки снимачен ден струвал 45 хиляди лева – пари, които се губят, ако не се свършат планираните за деня задачи.

Сякаш това не било достатъчно, а и не могло да се отложат за друг път сцените, които трябвало да бъдат заснети. Така Гергана Стоянова била принудена да се справи бързо с всички тези проблеми. Вместо това нервите й не издържали и се паникьосала. На всичкото отгоре в онзи преживявала много тежка драма покрай втория й развод.

Докато линейката я карала към „Пирогов“, виждала лежащото си тяло си и темето на лекаря, който я обгрижвал.

Заради високия пулс изкарала три дни в реанимация. В онзи момент искала животът й да свърши. Единственото, за което съжалявала било, че не могла да се сбогува с децата и родителите си.

По всяка вероятност актрисата е получила инсулт. За щастие обаче той не е бил фатален. За него към днешна дата напомня лекото й изкривяване около устата, което според мнозина е от поставен ботокс.

Източник: Уикенд