Потресаващият вид, в който се появи новото попълнение от екипа на bTV Гергана Гунчева накара мнозина от зрителите да си помислят, че стилистите на новините са се подиграли с нея. Други пък са категорични, че е било задействано отмъщението на стилиста.

Всички обаче се обединиха около мнението, че коафьорите на медията са направили бившата миска за смях. За никого не е тайна, че тя от няколко години работи като спортен журналист. Присъедини се към спортния екип на bTV в началото на миналия месец (август).

Видът, в който я докарват стилистите на медията обаче кара на няколко пъти зрителите да се заливат от смях само като я видят на екран. Прическите й са повече от абсурдни. Зрителите наистина недоумяват защо коафьорите правят всичко по силите си, за да я докарат в стил „пудел“ или рок звезда в стил 90-те.

Те наистина недоумяват как е възможно да се появи в този вид и най-вече как самата тя се е съгласила да се подиграят така с външния й вид. Категорични са, че каквото и да им коства, не биха застанали в такъв потресаващ вид пред екран и допълват, че наистина „изглежда ужасно“.

За никого не е тайна, че лицата в медиите не избират прическата, с която да се появят на екран, нито пък облеклото си.
Източник: show.blitz.bg

Гергана Гунчева се появи в потресаващ вид (ФОТО)