Георги Христов направи признание, което никой не е очаквал от него

Изпълнителят Георги Христов направи неочаквано признание. Той хвърли бомбата, че има две деца, чието съществуване до сега е пазил в тайна. Той заяви, че няма да направи публично достояние този факт от личния си живот и ще направи всичко възможно децата му да не се появяват в медиите.

В предаването "Папараци" той отговори на въпроса дали е вярно, че има незаконен син. Изпълнителят попита какво означава незаконен и заяви, че след като е признал детето си, то е законно. Той разкри, че има двама сина.

По-големият вече е навършил пълнолетие и живее в Русия. Майка му е руска балерина, с която той се запознал по време на едно от турнетата му през 90-те години. Тя била част от балета на изпълнителя. Между двамата пламнали бурни чувства, въпреки това връзката им приключила след завръщането на рускинята в родината й.

Няколко месеца по-късно тя потърсила изпълнителя, за да му съобщи неочаквана вест. Балерината споделила, че преди няколко дни е родила сина му. Дори за миг Георги Христов не се замислил дали да признае детето си. Веднага след разговора му с рускинята, той пристигнал в Москва с първия полет, пише Блиц.

[caption id="attachment_463344" align="alignright" width="300"]Георги Христов Георги Христов призна, че има две деца[/caption]

Певецът не скри, че има още един син. С разкритието за неговото съществуване той заяви, че няма да коментира този въпрос пред медиите, защото това касае само него. Въпреки това разкри някои подробности около втория си наследник. Той е по-малък от сина в Русия и неговата майка е българка.

Певецът е в много добри отношения с майките на децата си. С българката, която му е родила дете, той се вижда почти всеки ден. Двамата със сина им дори ходили това лято заедно на море, пише Блиц.