Продуцентите на Нова тв очакват Генка Шикерова с отворени обятия

Както вече стана ясно, Генка Шикерова ще се завърне в ефир, но в медията, в която изгря. Тя е един от многото журналисти, които напуснаха бТВ, за да се влеят в редиците на конкурентната медия. Макар, че на старото си работно място тя не успя да блесне със завидни умения на тв водеща, тя безспорно беше най-добрият разследващ журналист. Точно поради тази причина продуцентите на Нова тв я очакват с отворени обятия.

Но това в никакъв случай не може да се каже за колегите й в Нова тв, повечето от които вече й обявих война. Заслугата за това е изцяло на колегата й Васил Иванов. Досега той се изживяваше като звездата в медията. Амбициозният журналист осъзнава, че Генка Шикерова ще го измести, тъй като е един от най-добрите разследващи журналисти в родния ни ефир. Той не може да се примири с факта, че точно тя, която последните две години е прекарала у дома, ще го измести, въпреки че той се труди неуморно.

Фактът, който не дава мира на Васил Иванов, е и по-високата заплата на Генка Шикерова. За работата си в Нова тв, въпреки че е нов служител, тя ще получава месечно възнаграждение от 7 000 лв. Заплата на Васил Иванов е едва 3 700 лв.

[caption id="attachment_469407" align="alignright" width="300"]Генка Шикерова Генка Шикерова разпали война в Нова тв[/caption]

Той вече  е успял да настрои голяма част от колегите си срещу нея с довода, че тя ще получава космическа заплата без да си мръдне пръста. Васил Иванов, който е известен с избухливия си нрав, много добре знае, че тя ще си заслужи парите до последната стотинка.

Въпреки благия нрав на Генка Шикерова много от бъдещите й колеги са повярвали на сплетните на Васил Иванов и от сега са й обявили война, пише Хот арена.