Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо от „Игри на волята“ се превърна в новия любимец на публиката. 41-годишният мачо от Пловдив спечели сърцата на зрителите с естественото си поведение и откровенията си.

 

Разбираемо е защо той владее емоциите си, държи на дисциплината и честната игра. Освен това притежава лидерски качества и както стана ясно, ще води останалите с твърда ръка. Той е принципен човек, който открито показва колко цени и се наслаждава на живота.

 

Гатьо от „Игри на волята“ е попадал под дъжд от куршуми

 

Като командос в Кербала и Дивания, на няколко пъти е попадал под дъжд от куршуми и даже е прекарал месец  във военнопленнически лагер – време, за което не говори много, знае се само, че е гладувал. По време на мисия в Ирак е бил и пленник на талибани. Попадал е в няколко опасни ситуации. Самият той се представя като „неосъждан, непреклонен, непоколебим“ и още на 18 години постъпва в Силите за специални операции – с една дума командос. Има над 150 скока с парашут, участвал е и в реални бойни действия.

 

Напуска, за да изкара повече пари, и да купи дом на семейството си. От 15 години е лична охрана на заможен бизнесмен, чието име не споменава. Смята се, че става въпрос за човек от подземния свят. Изглежда суров човек и само жена му и близнаците им Младен и Рангел могат да накарат сърцето му да омекне. Заради техния комфорт той би направил и прави всичко.

Източник: Уикенд