Гъмзата съобщи за експлозии в района на Горна баня!

"В София имаше няколко взрива сутринта. Защо никой не ги отрази и защо и до момента има пълно медийно затъмнение?! Взривовете се чуха и видяха ясно около 4 часа сутринта", написа в профила си Йордан Йончев, по прякор Гъмзата. Музикантът на Слави Трифонов не крие, че е притеснен и се чуди това атака ли е.

Гъмзата предизвика паника: В София имаше взривове сутринта!

Под поста му веднага се появиха коментари на хора, също чули въпросните взривове, както и други, според които нещо е станало, но се крие нарочно. "За всеки един взрив в Украйна ни уведомяват надлежно още от ранни зори, а когато нещо се случи в България, боли ги фара. Няма такава тъпа държава", ядосват се потребители.

Някой се обади с информацията, че няколко камиона са горели горе-долу по същото време в квартал "Княжево", в база на "Титан", което още повече притесни някои. "Как така ще горят цели камиони и защо? И пак се пази в тайна. Ей, журналистите, извадете си главите от з@дниците и работете нормално", бесни са хората.

Гъмзата предизвика паника: В София имаше взривове сутринта! - Снимка 2

"Атаката е била на Путин" и "Споко, така иде маймунската шарка" са само част от останалите майтапи, които постът на Йордан Йончев си спечели. Видно е обаче, че музикантът доста се е притеснил - нищо, че винаги го дава ербап и много голям непукист.