Бони е от певиците, които са на върха още от 90-те години. Освен с песни, тя очарова феновете си и с актьорски изяви. Тази пролет пък певицата е участник в телевизионното риалити „Хелс Китчън“, където демонстрира не само кулинарния си талант, а и способностите си да води словесни войни с всеки, който си позволи да я провокира.

 

Категорична е, че въпреки стреса в „Хелс Китчън“, се чувства прекрасно, а и е щастлива, че има възможността да се запознае лично с шеф Виктор Ангелов, което е нейна сбъдната мечта. Твърди, че влязла в кулинарното шоу, за да предизвика и изпита себе си, да види къде стои тя като човек и его, на какво духовно ниво е и дали се е променила през годините.

 

Категорична е, че гневните реакции на шеф Ангелов не я притесняват, но за съжаление има напрежение между нея и един от участниците в риалитито. На този етап обаче Бони отказва да навлиза в подробности. Споделя само, че са стигнали до словесен сблъсък и въпросният човек е като енергиен вампир.

В никакъв случай не се вижда като победител в звездния отбор и подчертава, че не е влязла в предаването, за да се бори за победа. Признава, че се е учила да готви от баба си Бонка, на която е кръстена. Като дете постоянно била около нея. Закърмена е с традиционна българска кухня – баници, пити, мекици, мусаки, пълнени чушки и др. Не ги консумира обаче често, тъй като се грижи за фигурата си. Често прави фастинги, а и се старае да се храни разделно, не пие газирано и алкохол, избягва пържените храни. Освен това спортува и ходи много пеш.

Сега тя предава опита в готварството на дъщеря си. Категорична е, че твърде екзотичната храна като печени хлебарки например, не й е по вкуса.

 

Два пъти е имала проблеми с теглото – единият път, когато влязла да ражда дъщеря си и вторият – по време на пандемията.

 

Смята, че би било прекрасно, ако получи нови възможности за изява като актриса в сериал. Приема тези й изяви като експеримент, с който предизвиква себе си. Твърди, че се чувства най-добре, когато тежи 60 кг.

Въпреки множеството ухажори около нея, все още няма житейски партньор след последната й връзка отпреди 9 години.

 

Не изпитва нищо към бившия си мъж, който е и баща на дъщеря й, но признава, че отдавна двете нито са го чували, нито са го виждали. Твърди, че с най-голямо удоволствие би станала баба. Наскоро си говорили с дъщеря й, която я уверила, че до 25-та си година вече ще е майка.

 

Предвид зачестилите прегрешения на някои от колегите й зад волана, Бони е категорична, че всеки трябва да е достатъчно отговорен, че след употреба на алкохол да не сяда зад волана. Тя самата като шофьор винаги се е стремяла да спазва правилата за движение по пътищата. Никога не е била почитател на високите скорости.

 

Въпреки множеството трудни моменти в личен план, Бони винаги е успявала да се справи благодарение на вярата  и любовта на близките й. Позитивен човек е, радва се на живота и на това, че любимите й хора са добре. Най-трудно й било при загубата на родителите й. След смъртта на майка й в продължение на цели 3 години била в шок и дори й се губят моменти.

Източник: Уикенд