Дядо Коледа „донесе“ много сериозен подарък на Фики Стораро. Известният изпълнител и син на Тони Стораро се изфука със супер скъпарски джип Ламборгини. Дори и без изкрящия зелен цвят той няма как да остане незабелязан по улиците на София.

Запознати твърдят, че известния изпълнител си пада по високите скорости и не случайно се е сдобил с марка от най-спортните коли в света.

Такъв SUV от една от най-реномираните марки имат в гаражите си и не малко от най-известните световни знаменитости. По този начин Фики Стораро все повече им подражава. Освен това в личния си автопарк той притежава и не малко други специални модели.

Единствено неговите близки се надяват да му се радва дълго и безаварийно, имайки предвид увлечението към бързото шофиране.

Скоро излезе новината, че Фики чака 3-тото си дете, а татко за втори път той стана през август 2021-ва година. Слуховете за очакваното 3-то дете в семейство Стораро младши се засилиха, след като публикува снимки със съпругата си от Малдивите. По-наблюдателните забелязаха, че коремът на Гюлджан е доста голям, а от талията й няма и следа.

Младите родители не потвърдиха новината, а оставиха феновете с любопитството си.

Източник: blitz.bg

Фики с „новогодишен подарък“ за над половин милион, вижте какъв

Фики с „новогодишен подарък“ за над половин милион, вижте какъв - Снимка 2