Фани Белнейска се познавала лично с Татяна Стоянова

Родителката на сестрите Росица и Христина Белнейски – Фани Белнейска говорила с Татяна Стоянова преди да бъде покосена от куршумите.

Тя твърди, че се е познавала много добре с убитата Татяна Стоянова, тъй като е ходила при нея за различни прояви още във времето, в което е била говорителка на общината. Фани Белнейска обаче е категорична, че не тя е човекът, който да коментира трагедията, която разтърси Пазарджик из основи. За пореден ден разстрелът на Татяна Стоянова е водеща тема сред жителите на града.

[caption id="attachment_434151" align="alignright" width="300"]Фани Белнейска се познавала лично с Татяна Стоянова Фани Белнейска се познавала лично с Татяна Стоянова[/caption]

Майката на сестрите Белнейски заяви, че не е наясно какви мотиви може да има, за да бъде убита Татяна Стоянова по такъв жесток начин. Припомняме, че пиарката на Община Пазарджик бе разстреляна пред дома й с шест куршума. Специалисти са на мнение, че убийството е извършено от професионалист. За момента извършителят на жестокото престъпление все още не е установен и задържан, но полицейските власти продължават с интензивната си работа по случая.

В Пазарджик са изпратени и специалисти, работили по случая с убийството на сестрите Белнейски. Разследващ, пожелал да остане анонимен твърди, че предвид екипът, който се е заел със случая, убиецът ще бъде установен, пише pik.bg.

Близки до Татяна Стоянова споделят, че е отнесла в гроба най-голямата си мечта. Напоследък тя споделяла все по-често пред приятели, че иска да има син, който да стане футболист. Всички, които са познавали пиарката на общината отблизо твърдят, че е била изключително умна и комбинативна жена с голямо сърце.

Те припомнят, че преди време Татяна Стоянова видяла по телевизията репортаж за баба, която бедства след наводненията в едно от пазарджишките села и веднага сезирала градоначалника с молба да й бъде оказана помощ. След като Тодор Попов дал разрешение за помощ, пиарката веднага организирала на възрастната жена да бъдат закарани няколко кубика с дърва. Приятелите на Татяна Стоянова са категорични, че версията, че е била убита, защото е имала връзка с женен мъж не кореспондира с истината и допълват, че до нея е нямало мъж, пише Блиц.