Тъстът на Брендо гори с близо 2 млн. лв. в КТБ

Фамилията на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо гори с луди пари в КТБ.

Тъстът на Брендо е на път да изгуби близо 2 милиона лева в злополучната КТБ. Оказва се, че Александър Евлогиев Добринов, по-известен като Сашо Бицианито държи на депозит в КТБ внушителната сума от 1 907 238 лева. Информационна агенция „ПИК” твърди, че фирмата на Александър Добринов "Александър-експорт импорт-Добринов и сие" СД е притежател на няколко хотела, разположени в центъра на София.

[caption id="attachment_429395" align="alignright" width="300"]Тъстът на Брендо гори с близо 2 млн. лв. в КТБ Тъстът на Брендо гори с близо 2 млн. лв. в КТБ[/caption]

Собственост на фирмата на Добринов е бутиковият хотел "Les Fleures", разположен на столичния булевард "Витоша". Освен това компанията на Бицианито държи четиризвездния "Света София" на ул. "Пиротска" и тризвездния хотел "Александър палас", находящ се в квартал „Драгалевци”. Счита се, че през последните няколко години парите на фамилията на Брендо са избелени и при необходимост, произходът им може да бъде доказан при евентуален контрол от страна на финансовите институции. Тази операция разбира се е коствала на фамилията на Брендо внушителни суми за счетоводители и консултанти.

Запознати подчертават, че това е вторият съкрушителен удар срещу Александър Добринов и неговата внучка Лара, която преди известно време изкара 11 дни в плен на гангстери, които и до днес остават неизвестни. Добринов е много притеснен от факта, че няма достъп до авоарите си в КТБ и е споделил опасенията си с Брендо. Близки до фамилията на Бпендо твърдят, че подземният бос е бесен на злополучния собственик на КТБ Цветан Василев, че заради него парите на тъста му ще изгорят. Тези, които познават отблизо Евелин Банев-Брендо, не изключват възможността той да потърси по-груб вариант за отмъщение на злополучния банкер, заради когото тъстът му гори с колосална сума. Припомняме, че от утре започва изплащането на гарантираните депозити в КТБ. Междувременно главният прокурор на Република България – Сотир Цацаров съобщи, че експерти от чужбина ще правят банково-счетоводната експертиза по разследването за КТБ, пише pik.bg.