Трагедия почерни семейството на участничката от „Игри на волята“ Евгения Джаферович.

При все, че игрите в четвъртия сезон на риалитито са в разгара си, животът не спира да се случва. Разбира се всичко, което зрителите виждат не се случва сега, а е на запис. Вероятно си спомняте, че в края на лятото всички бяха възмутени от кочината, която оставиха по плажовете участниците и организаторите на „Игри на волята“.

Тези дни стана ясно, че една от най-спорните фигури в племето на „Безстрашните“ – Евгения Джаферович е била застигната от тежка трагедия. Самата тя сподели в профила си в Инстаграм, че от този свят си е отишъл човек, който е от огромна важност не само за нейния живот, а и за този на семейството й като цяло. 

Тя уточнява, че е изгубила дядо си. В няколко сторита Евгения сподели не само снимки, а и видеа. Под едно от тях дори разкри, че е щастлива, че любимият й дядо е успял да види как нейните деца тръгват в първи клас.

Евгения Джаферович публикува и снимка на роза, за която уточнява, че това й е последният подарък от дядо й. Именно този факт превръща въпросната роза в безценна и поради тази причина Евгения пита своите последователи кой е най-добрият начин за хербаризиране на цветето.
Източник: show.blitz.bg

Евгения Джаферович е съсипана

Евгения Джаферович е съсипана - Снимка 2