Самозабравилата се олигарша Евгения Банева опитва да лапне имота на Златка Димитрова на къмпинг „Смокиня“

Имота на Златка Димитрова е собственост на семейството отпреди 22 години, като е придобит в резултат на реституция от пастрока на плеймейтката.

„За този имот си имаме нотариален акт, а Баневи нямат нищо“ – разяснява ситуацията Черната Златка, която е възмутена от наглостта на Евгения Банева.

Евгения Банева опитва да лапне имот на Черната Златка на морето
Банева използва мутренски прийоми, за да лапне имота

Плеймейтката разказва, че й се обадил женски глас по телефона и заявил, че Баневи са спечелили делото за собствеността на имота. Златка е категорична, че такова дело няма. Оказва се, че гласът е на жената на бодигарда на Баневи – Кирил Кирязов-Киряза, бургаска мутра, който се подвизава като охранител на олигархичното семейство.

Златка Димитрова е категорична, че съдът е казал своята дума още преди 22 години и че телефонните обаждания са психологически тормоз. Тя вече се е обърнала към адвокат, а нищо чудно за тормоза да сезира и прокуратурата.

Местните припомнят, че преди 2 години Банева бе наела скандална фирма да събира наеми от караваните на „Каваци“. Златка Димитрова е категорична, че няма да „подари“ имота си на олигарсите, които се изживяват като недосегаеми, каквито са били през 90-те години. Дори делото срещу тях се точи с години въпреки тежките обвинения – припомнят запознати.

Източник „Уикенд“