"Ако лекарите ни бяха нормални, Гого щеше да е жив", плаче почернената вдовица

Вдовицата на починалия Геогри Найденов - Ева, обвинява лекарите за смъртта му. Почернената вдовица изплака пред агенция ПИК, че съпругът й още е можел да бъде жив, ако е бил лекуван навреме от лаймската болест, с която се заразил преди години на турне във Виетнам.

[caption id="attachment_262548" align="alignleft" width="300"]Ева на Гого от Тоника обвинява лекарите за смъртта му Ева на Гого от Тоника обвинява лекарите за смъртта му[/caption]

"Лекарите го оставиха да умре, а е можело да му се помогне", реди през сълзи неутешимата Ева. Припомняме ви, че Гого от "Фамилия Тоника" почина тази нощ след като с години се бореше с коварно заболяване, отключено вследствие на нелекуваната лаймска болест.

Съпругата на изпълнителя, с когото си партнираха в емблематичната формация, е категорична, че още преди години, след въпросното турне, Гого многократно се чувствал зле и търсел лекарска помощ. Медиците обаче така и не успели да разберат какво мъчи музиканта.

Преди около две години, когато състоянието му се влоши, дори му беше поставена диагноза латерална амиотрофична склероза, която в последствие се оказа сгрешена.