Венета Харизанова е заедно със съпруга си от 15 години

Въпреки, че Венета Харизанова е обвързана със съпруга си от 15 години, двамата все още нямат наследник. Дългокраката красавица така и не се решава да стане майка.

Причината за решението й излезе наяве. Само преди няколко месеца, точно по Великден тя влезе в болницата. Причината за това беше алергията на красавицата. Венета Харизанова е алергична към някои видове храни, козметични препарати и дори към слънцето.

Именно заради многобройните си алергии тя влезе в болницата. Красавицата се страхува, че при евентуална бременност, ако състоянието й се влоши, може да навреди на детето си и последиците да бъдат фатални за него.

Страховете й се засилват още повече от това, че тялото й реагира към храните, които са задължителни за консумация от бременните жени, пише Хот арена, позовавайки се на "Уикенд".

Преди няколко месеца стана ясно, че красавицата има още един дълбоко личен мотив да страхува от майчинството. Тя има лоши спомени от детството си. Въпреки, че е дете на заможни родители, Венета често става жертва на гневните изблици на своя баща.

Същевременно той задоволявал всяка прищявка на щерка си и не я лишавал от нищо. Миската се страхува, че няма да бъде добър родител и затова отлага майчинството.

[caption id="attachment_452223" align="alignright" width="300"]Венета Харизанова Венета Харизанова се страхува да забременее заради тежката си алергия[/caption]

Нейният съпруг - бизнесменът Емил Маринов отдавна копнее за наследник. Въпреки опитите му да убеди половинката си, той все не успява.

Както вече стана ясно, дългокраката красавица има ново амплоа. От миска тя реши да стане дизайнерка. Подобно на колежката си Диляна Попова, Харизанова също хвана иглата. Тя се заела не с това да твори нови тоалети, а преобразява старите.

За сега единствено тя се наслаждава на уникалните си тоалети. Идеята на красавицата е да предлага творенията си интернет. Но за да се случи това са й необходими не само спонсори, но и нови идеи.