Гена Трайкова се страхувала връзката й с Иван Георгиев да не се окаже краткотрайна

Преди няколко месеца връзката между Гена Трайкова и Иван Георгиев приключи. Два месеца преди да получи дългочаканото повишение в бТВ, бившата новинарка започна връзка с репортера Иван Георгиев.

Именно аферата му с нея го изстреля към върха. Амбициозният репортер беше повишен в тв водещ на новините благодарение на изгората си.

За връзката им стана ясно миналата пролет, когато двамата заминаха за Солун, за да се отдадат на любовта си, необезпокоявани от никого.

Пред свои приятели блондинката споделила, че много се страхува връзката й с по-младия репортер да не се окаже просто краткотрайна авантюра. Властната журналистка се страхувала, че по-младия от нея репортер може да я зареже. Разликата във възрастта им е повече от десет години.

[caption id="attachment_450872" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова Ревността на Гена Трайкова в основата на раздялата й с Иван Георгиев[/caption]

Но не това се оказа причината за раздялата им. Гена ревнувала безумно новия си любим. Малко преди да започне връзка с нея, той е имал афера с друга служителка на бТВ. Тази мисъл не давала мига покой на Гена Трайкова. Тя се страхувала, че той може да я зареже заради по-младата й колежка.

Ревността й дошла в повече на младото й гадже. Търпението му се изчерпало, когато чул Венелин Петков да се хвали из коридорите на бТВ, че с когото и да бъде Гена, никой няма да успее да го измести от сърцето й, където винаги ще има специално място за него.

Наблюдателни зрители забелязаха, че от няколко дни младият тв водещ се появява в ефир без един зъб и се питат как е възможно това.

Тв водещият водещ счупил зъба си, докато похапвал печена царевица. Изработката и поставянето на имплант ще отнеме повече време и затова Иван Георгиев бил принуден да се появява в ефир в неугледен вид, научи Хот арена.