Херцогът  на Съсекс разкри в мемоарите си как и кога е загубил невинността си. Хари се похвали, че тогава дамата го нарекла „млад жребец”.

Саша Уолпуол призна, че нямала немерение да признава за случката, но след като принцът говори за това в книгата си се уплашила, че така или иначе ще се разбере, че е тя. 40-годишната жена работи като багерист. В младостта си се познавала с Хари, семейството й живяло в близост да имението Глостършир на баща му.

Ето я жената, която отнела девствеността на Хари (Саша Уолпуол: Сексът ни продължи 5 минути – Подробности)

Жената смятала принца за свой приятел, момента на интимност  с него се превърнал в инцидент. Откровеността на Хари я  трогнаха до дъното на душата й и тя каза: „Не разбирам защо влезе в такива подробности. Можеше да каже, че е загубил девствеността си и да спре до тук. Но той  описа с подробности”, оплака се Саша.

Всичко се случило на партито на нейния 19-ти рожден ден. По някое време тя и Хари излезли от заведението да изпушат по цигара. Дамата призна, че между тях нямало чуства: „Изпушихме цигарите и той се нахвърли да ме целува. Носеше боксерки. Нищо не си казахме. Беше вълнуващо. Защото стана внезапно. Продължи 15 минути, но самият секс стана за 5.”

Ето я жената, която отнела девствеността на Хари (Саша Уолпуол: Сексът ни продължи 5 минути – Подробности) - Снимка 2

На следващия ден Саша се върнала на поляната, за да си намери колана, който принцът свалил от панталона й. Но от този ден нататък те не общуват повече. Саша не изпитала никакви емоции от преживяното с него и казва: „И двамата бяхме пияни. Ако не бяхме се напила това  нямаше да се случи.”, казва тя в интервю за The Sun. Сега тя е щастливо омъжена и е майка на 2 деца.