Арестуваната полицайка с марихуана край Разлог се оказа оказа Симона Лулеова от с. Баня, която работи в софийското 7-мо районно управление. Момичето е само на 25 г, потвърди сестра й.

Жената не коментира ареста на сестра си пред  журналистите на бТВ, но е категорична, че Симона не е виновна. Адвокатът на полицайката, който я защитава потвърди, че тя вече има повдигнато обвинение за притежаваните от нея наркотични вещества, които се категоризират като високорискови.

Такова нарушение на закона се наказва от една  до шест години зад решетките и се дължи глоба от две хилядрки до десет. Адвокатът не дава повече информация за подзащитната си и обеща да каже повече, когато й бъде определена мярка за неотклонение.

В по-ранните часове на днешния ден от прокуратурата на Благоевград излязоха с потвърждение на новината, че бащата на Симона е експолицай, който вече е пенсионер.

През далечната 2013 г мъжът е имал проблем с властите и съда. По време на служебни задължения е прострелял крадец и то смъртоносно в момента на извършване на престъплението. По-късно обаче полицаят е получил оправдателна присъда.

Източник: ПИК