Арестуваната полицайка с марихуана край Разлог се оказа оказа Симона Лулеова от с. Баня, която работи в софийското 7-мо районно управление. Момичето е само на 25 г, потвърди сестра й.

Жената не коментира ареста на сестра си пред  журналистите на бТВ, но е категорична, че Симона не е виновна. Адвокатът на полицайката, който я защитава потвърди, че тя вече има повдигнато обвинение за притежаваните от нея наркотични вещества, които се категоризират като високорискови.

Ето я полицайката , която хванаха с половин кило марихуана в багажника (Снимка)

Такова нарушение на закона се наказва от една  до шест години зад решетките и се дължи глоба от две хилядрки до десет. Адвокатът не дава повече информация за подзащитната си и обеща да каже повече, когато й бъде определена мярка за неотклонение.

В по-ранните часове на днешния ден от прокуратурата на Благоевград излязоха с потвърждение на новината, че бащата на Симона е експолицай, който вече е пенсионер.

През далечната 2013 г мъжът е имал проблем с властите и съда. По време на служебни задължения е прострелял крадец и то смъртоносно в момента на извършване на престъплението. По-късно обаче полицаят е получил оправдателна присъда.

Източник: ПИК