Изглежда, че Благо Джизъса успя да си намери майстора и то не къде да е, а в лицето на последната съпруга. Полина за разлика от предишните половинки на Джизъса излезе доста изобретателна и хитра.

Ето с кого мачка чаршафите Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ

До момента в интимните си връзките, бившият футболист бе този, който изневеряваше, а вече ситуацията така се обърна, че той е „потърпевшият“.

Ето с кого мачка чаршафите Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ - Снимка 2

В момента ексфутболистът участва в риалитито Сървайвър, където заедно с другите участници се борят за оцеляването в екстремни условия.

Ето с кого мачка чаршафите Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ - Снимка 3

Разбира се през това време половинката му Поли изобщо не си губи времето. Неотдавна тя сподели публично пред последователите й какви са отношенията с Благой. Вече е ясно, че двамата са в развод, но това не пречи до нея да има поредния мачо.

От скоро тя е забила Христо, който е ММА боец, а сред приятелките си го хвали, че сексът с него е уникален и това ще й помогне да забрави окончателно Благой.

Ето с кого мачка чаршафите Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ - Снимка 4

Двамата редовно се отдавали на интимни ласки в дома им всяка сутрин, а понякога „купонът“ продължавал дори и с дни.

Някои коментираха, че Полина се е решила на брак с Джизъса единствено за да си направи пиар, който ще й помогне да се „изстреля“ нагоре.

Ето с кого мачка чаршафите Поли, докато Джизъса е в "Сървайвър" СНИМКИ - Снимка 5

Преди да се срещне с нея, за Благой познатите му говореха, че е почти занулен финансово.

Източник: blitz.bg