Маджо остава сред най-обсъжданите имена
Ето кой управлява империята на МаджоНе само години назад във времето, но и към днешна дата, Маджо е сред най-обсъжданите имена. В момента основателят на СИК се подвизава като банкер. Но той има повод за гордост заради трите най-важни жени в живота му. Именно на тях той е предал уменията си в бизнеса. Половинката му и двете му дъщери - Йоана и Мелина са двете наследнички на империята му.
Само Йоана е негова биологична дъщеря, но той по никакъв начин не я дели от Мелина, която осинови през 2016 година заедно с любимата си Милкана. И трите нежни дами блестят не само с впечатляваща визия, но и с проявен талант в бизнеса. Йоана е плод на любовта на Маджо с първата му съпруга Елена. Младата дама завърши един от най-престижните университети в Лондон. Веднага след дипломирането си тя пое част от бизнеса на баща си. На нея той повери хотелските комплекси от веригата „Хелена ризорт” в Слънчев бряг. Мелина също пое по пътя на кака си и завърши в Лондон. И нае Маджо повери сериозен дял от бизнеса си.
Публична тайна е, че Милкана стои зад повечето от проектите на Маджо. Откакто са заедно, той винаги се допитва до нея по важни въпроси, свързани с бизнеса, пише Хот арена, позовавайки се на в. „Ретро”.