Въпросът кой ще смени Генка Шикерова в "Тази сутрин" вече има своя отговор

Въпросът кой ще смени Генка Шикерова като водеща на сутрешния блок на бТВ вече има своя отговор. След като вчера стана ясно, че Шикерова слиза от екран за две седмици, зрителите се зачудиха кой ще седне в стола на водещата. Малко по-рано днес от медията обявиха, че това ще е Мариана Векилска.

[caption id="attachment_265288" align="alignright" width="188"]Вече е ясно кой ще смени Генка Шикерова Вече е ясно кой ще смени Генка Шикерова[/caption]

Именно Векилска е жената, която беше първото лице на "тази сутрин", когато телевизията стартира излъчването си през 2000 година. Тогава неин екранен партньор беше Огнян Бояджиев. А причината Генка Шикерова да излезе в двуседмичен отпуск е бременността й. Водещата очаква дете и вече е в четвъртия месец. Докато нея я няма, Мариана Векилска ще си партнира в ефира заедно с партньора й Константин Караджов.

Векилска вече изкара известен период заедно с него на екрана след като по време на коледните празници Шикерова отново излезе в отпуска. Първата водеща на "Тази сутрин" ще се появи на екран отново в понеделник. До тогава Караджов ще води сам сутрешния блок, предават от БЛИЦ.