Тайната, която Елена Кучкова не иска никой да разбере

Елена Кучкова крие тайна, която не желае никой да разкрие. Тя избягва темата, понеже се срамува от произхода си. Блондинката крие, че е от село. Тя е родом от пазарджишкото село Черногорово, а не от Пазарджик, както казва.

Плеймейтката, която днес води охолен начин на живот, не само, че не желае да си спомня за миналото, но и не иска то да стане публично достояние. Тя срамува най-много от това, че е израснала на село. Всек път, когато някой я попита за семейството й, тя отклонява темата и започва да говори за друго.

Скандалната блондинка е загубила баща си едва на 6 годинки. Майка й била принудена да работи на две работи, за да издържа семейството си. Липсата на бащина закрила е причината, поради която блондинката предпочита по-възрастни мъже. Подсъзнателно тя търси в партньора до себе си подкрепата и бащината обич, която винаги й е липсвала, научи Хот арена.

Плеймейтката имаше връзка с политика Любомир Ников, който има дъщеря на нейните години. Ели не се притесняваше от факта, че любимият е на 48 години. Тя дори мечтаеше за семейство с него.

[caption id="attachment_455241" align="alignright" width="300"] Елена Кучкова Елена Кучкова се срамува от произхода си[/caption]

Запознати коментират, че тя е готова на всичко, за да остане в столицата. Кучкова знае много добре, че най-прекият път до това е да омае някой богаташ. Красавицата мечтае за богат мъж, от когото да има дете.

Очевидно този мъж няма да е Любомир Ников, по-известен като Любо Бентлито. Двамата се разделиха наскоро, след като той я хвана в крачка.

Богаташът заряза Кучкова след като я хвана с един от приятелите си. Ели не тъгува дълго за него. Малко след раздялата им тя отпраши към морето с надеждата, че там ще срещне принца, за когото мечтае.