Елена Петрова е отчаяна

Красивата Елена Петрова е съсипана. Проклятие тегне над красивата актриса. Въпреки успехите си в кариерата, тя е нещастна в любовта.

Последната й връзка с Мартин Макариев приключи с тъжен край. Режисьорът заряза красавицата. В момента тя е сама и убедена, че й е направена магия да е нещастна в любовта. Затова е решила да потърси помощ от врачки.

Приближени до актрисата разкриха, че тя е обиколила няколко от известните гадателки в столицата с надеждата, че при тях ще открие спасението и най-после магията ще бъде развалена.

Очарователната брюнетка направи опит да се събере с бившия си съпруг. Преди няколко години тя се омъжи за гръцкия милионер Аристотелус.

Докато беше омъжена за него, тя постоянно му изневеряваше. Един от мъжете, с които имаше връзка по време на брака си с него, беше Мартин Макариев. Заради него тя заряза милионера. Но след като режисьорът я изостави, разкаялата се актриса, направи опит да се събере със съпруга си.

Гръцкият милионер е непреклонен не желае и да чуе за невярната си съпруга. Аристотелус не може да прости на Елена Петрова униженията, на които го подложи. Той вече е преодолял раздялата им и не желае и да чуе за нея.

[caption id="attachment_450866" align="alignright" width="300"]Елена Петрова Елена Петрова е нещастна в любовта[/caption]

Актрисата няма мъж до себе си от една година. Единственото, което й дава сили да продължи живота си напред е безграничната обич към децата й.

Брюнетката е изпаднала в депресия, разказват нейни приятели. Тя е убедена, че докато не се развали магията, която има, няма да срещне мъжа на живота си и ще бъде нещастна в любовта.

Звездата от "Стъклен дом" е убедена, че единствено спасение за нея са врачките и само те могат да й помогнат да срещне човека, до когото ще остарее, пише Хот арена.