Ето как Диляна Попова се бори с любовната мъка

Красивата Диляна Попова теши любовната мъка на едно от райските кътчета на земята. Смуглата красавица, която дълго страда за плейбоя Асен Блатечки, теши мъката по него на Доминикана. В момента моделката е там и по-всичко личи, че си прекарва много добре.

Снимки от почивката й качи нейният добър приятел Костадин Кръстев - Коко, който е един от най-добрите фотографи у нас, пише "България днес". Все още не е ясно дали причината за пътуването им до екзотична Доминикана е служебен ангажимент или просто Диляна Попова е решила да се скрие далеч от любопитните погледи.

Коко публикува в Инстаграм снимки от екзотичната им почивка. На един от фотосите двамата се наслаждават на екзотични коктейли.

Вероятно малкият Борил е останал при баба си. Едва ли Диляна Попова го е поверила на грижите на баща му. Актьорът почти не се прибира покрай ангажимента си за "България търси талант". Той отново е част от екипа на журито. Асен Блатечки не може да отдели нужното внимание и на съпругата си Катерина и тяхната дъщеря. Постоянното отсъствие на Асен Блатечки от дома, вече дава отражение в характера и поведението на щерка.

Както вече наскоро споделихме, позовавайки се на "Ретро", насленицата на мачото посяга на учениците си. Родителите й вече са запознати с проблема

[caption id="attachment_472629" align="alignright" width="300"]Диляна Диляна Попова теши любовна мъка в Доминикана[/caption]

Малко след раждането на Борил, той заряза Диляна Попова и се върна отново при Катя. Последва още една раздяла със законната му съпруга, тъй като наскоро той отново реши да се върне при синеоката красавица. И този път Асен Блатечки не издържа дълго и отново заряза колежката си, за да се върне при Катя.

Тръгнаха дори слухове, че актьорът се е венчал тайно с Диляна Попова. Не след дълго той отрече тези твърдения.