Принцесата скоро възхити публиката на Уимбълдън, след което връчи трофея на победителя Карлос Алкарас. Тя заведе и дъщеря си, принцеса Шарлот, на финала на турнира по тенис.

Публиката я награди с аплодисменти, а принцесата на Уелс изглеждаше в добро настроение на клиповете. В социалната мрежа обаче започна да се разпространява видео, на което се вижда как Кейт за момент пролива сълзи.

Във видеото принцесата носи слънчеви очила, а съдейки по изражението на лицето й, много хора пишат, че им се струва, че в един момент принцесата е избухнала в сълзи.

„Тя беше поразена от толкова много подкрепа от страна на обществеността“, „Кейт, ние всички те обичаме, запомни това“, „Не може да й е лесно, тя преминава през труден момент“, „Бих плакал, ако и аз получа такава подкрепа и любов.“ са част от коментарите на потребители в социалните мрежи.

Даже на Катрин й е трудно да сдържи емоциите си като член на кралското семейство от толкова много обич на поданиците си. Въпреки, че според протокола на кралските членове не се разрешава да демонстрират публично чувствата си, любимата принцеса на британците и  бъдеща кралица показа, че е обикновен човек като всички останали.

Източник: Екран.мк