Името на Емо Чолаков лъсна в нов скандал

Името на любимия на зрителите синоптик Емо Чолаков лъсна в нов скандал. Гологлавият тв водещ е във война със своята колежка и шефка Христина Балинска. Тихата война между тях не остана незабелязана от колегите им. Според тях синоптичката е инициатор на всичко. Тя ненавижда колегата си и се страхува той да не я измести.

Повод за притесненията й е фактът, че той е любимец не само на зрителите, но и на шефовете й. С чувството си за хумор, той успя да разчупи стереотипите на скучната прогноза за времето и дори успя да измести по-младите си колежки от конкурентните медии.

Емо Чолаков знае как да реагира във всяка ситуация. Заслуга за това има неговият опит като преподавател по физика. Той е бил любимец на учениците и успявал да ги задържи в час именно с чувството си за хумор.

Неведнъж синоптикът е споделял пред камери, че е готов да застене на челна стойка, за да замаже гаф в ефир. Христина Балинска побеснява всеки път, когато чуе това изказване от него. Тя е на мнението, че един тв водещ, независимо от това дали чете новините или прогнозата за времето трябва да се държи сериозно. В това нейно виждане са разминаванията й с Емо Чолаков.

[caption id="attachment_461527" align="alignright" width="300"]Емо Чолаков Емо Чолаков във война с Христина Балинска[/caption]

Въпреки сериозното й отношение към работата, преди време тя беше удостоена с приза "Златен скункс" заради чутовен гаф в ефир. Тя съобщи прогнозата за времето през слънчевия септември на фона на карта с облаци и ниска температура, пише Хот арена.

За разлика от нея Емо Чолаков е подготвен за всяка ситуация и знае как да реагира в подобен случай. Случайно или не, често му се случва текстът от аутокюто да изчезне. Тогава той замазва гафа с шеговити коментари, докато текстът се появи.

Въпреки, че синоптикът отрича за война със своята колежка, колегите им разкриха, че такава има от години.