Емилия, бившата певица от Пайнер, не вярва, че Денис Теофиков е извършил самоубийство. Тя изразява мнението почти две години след трагичната смърт на младия изпълнител, който почина на 21 години. Въпреки че винаги се е въздържала да коментира темата, за да избегне спекулации, тъй като го е познавала добре, Емилия не може и не иска да повярва, че "това младо, талантливо момче" е имало намерение да се прости с живота.

 

Емилия не вярва, че Денис Теофиков е посегнал на живота си

Денис Теофиков загива на 24 октомври 2021 г. след падане от седмия етаж на блок. На погребението му на 29 октомври на Централните софийски гробища пристигат много близки хора, колеги и фенове, за да му кажат последно сбогом. Множеството го изпрати в последния му път, но седмици след това продължават спекулациите около трагичния инцидент. Много от неговите почитатели продължават да не вярват във версията, че Денис се е самоубил. Също и Емилия не може да приеме това като възможност.

 

"Познавах Денис, прекарахме много време заедно поради работата. Той обичаше музиката, живота, всичко, което му се случваше. Беше безкрайно щастлив и не ми е вярно, че толкова младо и хубаво момче може да... дори не искам да повярвам", сподели Емилия неотдавна в предаването "Събота вечер" по БНТ. Тя подчерта, че не е била на мястото на инцидента и не може да знае истината. Затова не иска да прави предположения. Единственото, което тя знае със сигурност, е че е загубен голям талант. "Той щеше да бъде една от големите звезди не само в България, но и зад граница. Пееше различни музикални жанрове", заяви Емилия с увереност. Тя е щастлива, че има няколко успешни дуета с Денис, като хората продължават да му разпознават гласа и продължават да го слушат.

 

Съществува версия, че Денис е бил бутнат от балкона след кавга с приятели. Въпреки това, според информирани източници, той е скочил сам, но не с цел самоубийство, а защото бил под въздействието на мощна наркотична субстанция. Семейството на Теофиков отказва да проведе аутопсия, което допринася за запазването на мистерията около случая и до днес.

Източник: Уикенд