Емилия, бившата певица от Пайнер, не вярва, че Денис Теофиков е извършил самоубийство. Тя изразява мнението почти две години след трагичната смърт на младия изпълнител, който почина на 21 години. Въпреки че винаги се е въздържала да коментира темата, за да избегне спекулации, тъй като го е познавала добре, Емилия не може и не иска да повярва, че "това младо, талантливо момче" е имало намерение да се прости с живота.

 

Денис Теофиков загива на 24 октомври 2021 г. след падане от седмия етаж на блок. На погребението му на 29 октомври на Централните софийски гробища пристигат много близки хора, колеги и фенове, за да му кажат последно сбогом. Множеството го изпрати в последния му път, но седмици след това продължават спекулациите около трагичния инцидент. Много от неговите почитатели продължават да не вярват във версията, че Денис се е самоубил. Също и Емилия не може да приеме това като възможност.

 

"Познавах Денис, прекарахме много време заедно поради работата. Той обичаше музиката, живота, всичко, което му се случваше. Беше безкрайно щастлив и не ми е вярно, че толкова младо и хубаво момче може да... дори не искам да повярвам", сподели Емилия неотдавна в предаването "Събота вечер" по БНТ. Тя подчерта, че не е била на мястото на инцидента и не може да знае истината. Затова не иска да прави предположения. Единственото, което тя знае със сигурност, е че е загубен голям талант. "Той щеше да бъде една от големите звезди не само в България, но и зад граница. Пееше различни музикални жанрове", заяви Емилия с увереност. Тя е щастлива, че има няколко успешни дуета с Денис, като хората продължават да му разпознават гласа и продължават да го слушат.

 

Съществува версия, че Денис е бил бутнат от балкона след кавга с приятели. Въпреки това, според информирани източници, той е скочил сам, но не с цел самоубийство, а защото бил под въздействието на мощна наркотична субстанция. Семейството на Теофиков отказва да проведе аутопсия, което допринася за запазването на мистерията около случая и до днес.

Източник: Уикенд